Zimní sezóna začíná

02.01.2015 16:08

Zdravím všechny příznivce stříkajícího bahna, kvílejících brzd, odřených, zlomených čí všemi možnými způsoby nějak upravovaných částí těla, včetně potetování! Pecánek v rámcí rehabilitace levého kolene, poškozeného, jak většina víte infantilní zábavou na jednom z mnoha né zrovna malých tréningových soustředěních našeho združení pořádaných na samotě u lesa, strávil mnoho hodin ve Žlutavském lesíku, který s podzimními větry a přicházející zimou změnil svoji podobu. Listí ze stromů spadlo dolů, tak jsem vzal hrábě a šel zimě trochu pomoct dodělat její prácičku do podoby, která by se líbila i nám drsným klukům a jemným holčinám, které se o nás starají, trénují nás, plní potravou, psychicky podporují a různými způsoby rozvíjejí naše schopnosti. Pomocníkem mě byl predátor místního lesa Čejnzí, který má zraněnou pracičku a proto pracoval jen jednou, ale za dva chlapy!!! Kromě Dualky máme tratě očíštěny!

Dále jsme s Predátorem a mistrem záběru a střihu panem Daliborem podnikli finální prohlídku lesa ze záměrem prořezat od padlých stomů zasypaný dojezd tratě Kapradina. Temný les nám však nechtěl ustoupit a přichystal ty nejtvrdší ze svých dřevin. Zrádný Akát nám skřípl motorovou pilu, kterou poskytl vůdce klanu Papamafia. Po marných pokusech pilu vyprostit jsme ji rozmontovali a nechali lesu jen v Akátu zaklíněný řetaz. Z ůmyslem vrátit se později s novým řetazem a ten první si vybojovat zpět jsme se dali na ůstup, avšak jsme potkali další členy klanu Vikiho a Zeldu na odpolední projížďce po Kraji. Po rychlém odsouhlasení kluci zajeli pro pilu druhou. S Vikem na hrotu formace a rozzuřenou řvoucí pilou jsme se dali do boje a ten už bez problémů vyhrály a ukázali tak lesu kdo je tady pán.Vítěztví jsme pak společně oslavili na jedné ze základen.

Bajkový Ježíšek nám navíc po Vánocích nadělil a stále ještě naděluje sníh, takže tratě jsou připraveny na zímní sezónu přímo ukázkově. Doporučuji nelenit na kamnech a vyrazim dřív něž nám ten sníh roztaje. Dnes jsem to byl otestovat,je to paráda!                                                                         
Hodně najetých kilačků do Nového roku Vám všem přeje Pecánek a celý Bikecore OE.

Podporují nás:

 

Kontakt

Bikecore OE bikecore.oe@gmail.com