BCOE trip - Semmering 2016

26.09.2016 15:06

BCOE crew po dlouhé době vyrazila za hranice ČR pojezdit a pokempovat. Volba padla na oblíbenou a vyzkoušenou lokalitu Semmering v Rakousku. Je tam pěkný bikepark, krásné okolní kopce a dá se bez problémů zadarmo kempovat přimo u lanovky, koupání co by lahváčem dohodil, takže pro pankáče ideální stav.  Odjezd byl hektický, ale díky akčnímu a hodnému Čertovi, který od kluků z www.zlin-maliri.cz půjčil dodávku, všechno dobře dopadlo a proviant s kolama mohl vyrazit směr Rakousko. Další část o den později dovezl Dalibor, nejlepší kameraman na světě. 

Program byl jednoduchý, borci drtili bikepark, KK dával dětské XC po okolních kopcích a Zdenál seděl celou dobu u stanu a lepil defekty. Večer klasicky probíhal rozbor jízd, kontrola obsahu konzerv a kvality domácí slivovice. Zpestřením byla družba se sjezdařkama z Prahé, Miou a Bohoušem. Holky to byly jak se sluší a patří, naučily nás rozdělávat oheň z vlhkého dřeva a pak jako bonus kluky zajely na DH trati. Respect. 

Tři dny uběhly jak voda a jelo se domů. Zážitků bylo plno, skoky naskákané, nějaké ilegal traily taky projeté. Jediné co se nepodařilo naskákat a čistě projet byla dálnice přes Brno. Jedna část to radši objela a druhá se na odrazu sekla na hodinu. Příště s náma pojeď taky, bude se ti to líbit :)

Podporují nás:

 

Kontakt

Bikecore OE bikecore.oe@gmail.com